Polarbåt AS tuo yhteistyössä Nux Inventum Oy:n kanssa kaudelle 2017 norjalaismalliset energiaa säästävät hyvän mielen Polar-veneet. Mallistossa on 20- ja 22-jalkaiset versiot, jotka antavat kymmenelle henkilölle unohtumattoman tavan viettää yhteistä aikaa vesillä tuulen suojassa auringosta nauttien. Moottoritehoa tarvitaan vain 20-30 hv ja matkanopeudella kulutus on n. 1 litra dieseliä tunnissa. Kun liikut Polarilla, maailma näyttää erilaiselta kuin ennen. 


22 Classic

Polar 22 Classic on Polarin lippulaiva. Se on vene, jota ystäväsi pyytävät ajamaan vielä hiljempaa, jotta matka kestäisi hiukan kauemmin.

Sisustus on puuta, runko huoltoystävällistä lasikuitua. Polar 22 Classic on ehkä maailman ihanin vene.

Polar 22

Polar 22 on ekologinen, huoltoystävällinen tapa liikkua vesillä. Sen sisustus vaatii vain vähän hoitoa, ja kaunis runkomuoto miellyttää Classicin tavoin silmää. P22 lisävarustelista on kattava, voit tehdä siitä jopa Classicin veroisen version.

Polar 20

Polar 20 on rungoltaan ketterin mutta kapasiteetiltaan silti 10 hengen vene. Se on Polar-malliston kaikkein energiataloudellisin vene, tinkimättä rauhallisen vesillä olon nautinnosta.  Lisävarustevalikoima on yhtenevä isompien mallien kanssa.

Polar-veneiden moottoreina käytetään maailman parhaita erittäin luotettavia Yanmar- sekä Volvo Penta -meridieseleitä. Kaikki moottorit ovat luonnollisesti makeavesijäähdytteisiä. Niissä on tehoonsa nähden suuri iskutilavuus sekä alhainen maksimitehon kierrosluku, mikä antaa moottoreille tuhansien tuntien käyttöiän. Moottorin tuottama äänimaailma on täydellisesti rauhalliseen veneilyyn sopiva matala hurina yhdistettynä vesijäähdytteisen pakoputken rentoon loiskeeseen. Äänitaso on hyvän eristyksen ja pakoputken vesivaimentimen ansiosta miellyttävä, ja matkan aikana keskustelu ystäviesi kanssa onnistuu helposti huutamatta.

 

Kaikkien Polar-mallien runko on helppohoitoista lasikuitua, ja vakiona on kolminkertainen primer-pohjamaalaus sekä antifouling. Veneiden vakiovarustukseen kuuluu myös koko avotilan peittävä kuomu sekä kaikkien istuimien pehmustetyynyt.
Polar-veneiden tiedustelut p. 040 8309843 sekä sähköpostilla polarboats@nuxinventum.com


Download
UUTISIA 15-11-2016
Polarbåt AS:n ja Nux Inventumin tiedote
NUX INVENTUM TIEDOTE__Polar_15112016.pdf
Adobe Acrobat Document 288.0 KB
Download
Veneverolaskuri
Tällä laskurilla voit arvioida veneveron 2017 perustuen hallituksen esitykseen 16.12.2016.
Veneverolaskuri.xlsx
Microsoft Excel Table 17.4 KB
Download
NEWS 15-11-2016
Cooperation info / Polarbåt AS and Nux Inventum
NUX INVENTUM Polar_release_15112016.pdf
Adobe Acrobat Document 281.0 KB