Korkealaatuiset valoputket edullisesti


Salkkuyhtiömme Valtavalo Oy valmistaa erittäin pitkäikäisiä teollisuuslaadun valoputkia, joilla korvaat perinteiset 58 W loisteputket energiatehokkailla 24 W LED-valoputkilla. Valtavalon valoputkien elinikä on markkinoiden pisin, mallista riippuen jopa 125 000 tuntia. Nux Inventumin kautta voit tilata valoputkia lyömättömään hintaan suoraan tehtaalta ilman välikäsiä. Kauttamme saat myös sitoumuksitta maksuttoman arvion tuotteiden soveltuvuudesta kohteeseesi sekä takaisinmaksuaika-arvion investoinnille.G4 valoputket

G4 on Valtavalon malliston pitkäikäisin tuote huikealla 125000 tunnin kestoiällä. Suomessa valmistettavat putket tarjoavat laatujohtajan edut: välkkymättömän valon, erinomaisen mekaanisen keston ja huolettoman käytön vaativiin kohteisiin.

 

G4 tuotetietoa valmistajan sivuilta.E3 valoputket

E3 on Valtavalon uusin valoputkimalli. Putki tarjoaa ennen näkemättömään hintaan suuren energiansäästön ja 64000 tunnin käyttöiän. E3 on paras valinta, kun tavoitteena on mahdollisimman lyhyt takaisinmaksuaika. Erinomainen valinta pk-yrityksille.

 

E3 tuotetietoa valmistajan sivuilta.