Polarbåt AS tarjoaa yhteistyössä Nux Inventum Oy:n kanssa suomalaisten saataville norjalaismalliset energiaa säästävät hyvän mielen Polar-veneet. Mallistossa on 20- ja 22-jalkaiset versiot, jotka antavat kymmenelle henkilölle unohtumattoman tavan viettää yhteistä aikaa vesillä tuulen suojassa auringosta nauttien. Kun liikut Polarilla, maailma näyttää erilaiselta kuin ennen. 


22 Classic

Polar 22 Classic on Polarin lippulaiva. Se on vene, jota ystäväsi pyytävät ajamaan vielä hiljempaa, jotta matka kestäisi hiukan kauemmin.

Sisustus on puuta, runko huoltoystävällistä lasikuitua. Polar 22 Classic on ehkä maailman ihanin vene.

Polar 22

Polar 22 on ekologinen, huoltoystävällinen tapa liikkua vesillä. Sen sisustus vaatii vain vähän huoltoa, ja kaunis runkomuoto miellyttää Classicin tavoin silmää. P22 lisävarustelista on kattava, voit tehdä siitä jopa Classicin veroisen version.

Polar 20

Polar 20 on rungoltaan ketterin mutta kapasiteetiltaan silti 10 hengen vene. Se on Polar-malliston kaikkein energiataloudellisin vene, tinkimättä rauhallisen vesillä olon nautinnosta.  Lisävarustevalikoima on yhtenevä isompien mallien kanssa.Polar-veneiden tiedustelut p. 040 8309843 sekä sähköpostilla polarboats@nuxinventum.com